[Zomeractie] Een frisse wind door je website voor €525,-

Laat mij nu je teksten schrijven en begin na je vakantie met voorsprong!

 

Huur nu een tekstschrijver in en begin na je vakantie met voorsprong

Yes! De vakantie komt eraan...

Héérlijk, een paar weken geen werk en gewoon even genieten met je gezin of met vrienden. Laten we eerlijk zijn: je hebt het inmiddels wel verdiend!

Bij veel bedrijven staat 'iets met de website doen' voor direct na de zomervakantie op de agenda. Dat betekent dat jij, zodra je terugkeert naar kantoor en jouw overvolle mailbox, het eerste grote project alweer op je bordje hebt liggen.

Is dat een vooruitzicht waar je nu al blij van wordt?

Waarschijnlijk niet. Maar weet je?

Ik heb een voorstel voor je...

Maak jij gebruik van deze actie, dan begin jij ná je welverdiende vakantie met een fikse voorsprong!

Hoe fijn zou het zijn...

Hoe fijn zou het zijn als jij terugkomt op kantoor en één extra mailtje in je inbox aantreft? Een mailtje dat je geen werk oplevert, maar juist veel werk én tijd bespaart? Nou, dat kan! Maar daar moet je uiteraard wel wat voor doen. Voor niets gaat de (vakantie-)zon op...

Laat jouw webteksten tijdens je vakantie schrijven!

Als jij mij vóór 31 juli 2019 inhuurt als tekstschrijver, doe ik dat voor een vast bedrag. Je krijgt dan van mij vijf pagina's met frisse webteksten voor € 525,-. Dat levert je toch al snel een paar extra drankjes op het terras op én een vakantie zonder zorgen. En na je vakantie kun jij direct jouw nieuwe teksten op je website plaatsen!

Wat moet je daar voor doen?
Nou eigenlijk niet zo heel veel. Het begint allemaal met het invullen van het formulier hieronder.

 

 

Laat mij je teksten schrijven terwijl jij lekker van je vakantie geniet!

*alleen geldig als wij nog nooit samen hebben gewerkt

Werkwijze

De kleine lettertjes uitvergroot:

Zelf weet ik altijd graag waar ik aan toe ben voor ik een formulier invul. Heb jij dat ook? Daarom even de werkwijze voor deze actie in een notendop:

  • Jij vult het formulier in
  • Daarna krijg jij van mij nog een paar vragen voor de briefing per mail
  • Stuur je die ook terug? Fijn! Als ik aanvullende vragen heb, bel ik je even
  • Op basis van jouw briefing maak ik een opdrachtovereenkomst
  • Stuur je die ondertekend aan mij retour? Dan ga ik aan de slag en wachten de vijf nieuwe teksten op jou in je mailbox als jij terugkomt van vakantie.

En, voor ik het vergeet: je schrijft je via dit formulier ook in voor mijn nieuwsbrief. Maar als je die niet interessant vindt, kun je je onderaan iedere nieuwsbrief ook weer uitschrijven.

Simpele actie toch?

 

Wil jij die tekstschrijver met korting?

Vul dan direct het formulier in ⇓