Jouw hoofd zit vol kennis. Waardevolle kennis. En omdat jij die kennis graag delen begin je met bloggen. Week in week uit produceer jij de interessantste blogs. Boordevol technische informatie waar je klant echt iets aan heeft. Na een paar maanden analyseer je wat het je oplevert en schrikt van de resultaten. Niemand lijkt je blogs te lezen. Als ze al beginnen met lezen, haken ze halverwege af. Hetzelfde geldt voor je nieuwsbrief.

Wat is er aan de hand?

Jouw klant heeft niet jouw kennis

Jouw klant is, net als jij, goed in wat hij doet. Voor technische zaken schakelt hij jou in, want die kennis heeft hij niet. In jouw poging om jouw ideale klant te laten weten welke problemen je voor hem oplost, val je terug in jouw eigen taal. Niet bewust, maar je doet het tóch.

Of je neemt aan, dat hij een bepaald kennisniveau heeft en in ieder geval ‘de basis’ van jouw dienstverlening of de wet- en regelgeving begrijpt. Vaak is dat echter niet het geval en heeft je klant hooguit de klok horen luiden, maar weet hij niet waar de klepel hangt. Gevolg: al na de inleiding haakt jouw potentiële klant af, omdat hij geen idee heeft waar jij het over hebt.

Je wilt graag je kennis delen, je klant uitleggen wat je voor hem doet. Daarom schrijf je. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw klant het ook begrijpt?

De Tolk voor Technici schrijft. Voor jou!

Tolk voor Technici schrijft voor jouWil jij jouw kennis via een blog delen op een manier die jouw ideale klant wél begrijpt? Zodat hij doorkrijgt wat jij voor hem kunt doen? Welke problemen je voor hem op wilt lossen? Dan biedt de Tolk voor Technici uitkomst!

Als Tolk voor Technici schrijf ik jouw verhalen. Spreek met jou, jouw collega’s of je bestaande klanten en vorm uit deze gesprekken mooie blogs of nieuwsberichten, case studies en webteksten. Maar ook brochures of persberichten behoren tot de mogelijkheid. Afhankelijk van jouw behoefte en altijd aansluitend bij jouw klant.

Wat kan de Tolk voor Technici voor jou betekenen?

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op! Spreken we af en maken we onder het genot van een goede kop koffie kennis. Is het een match? Dan vertellen wij binnenkort samen jouw verhaal!

Wil je weten wat de Tolk voor Technici voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met me op!